Teknik er klima | Bliv en del af branchen
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Bliv en del af branchen

ELEKTRIKERUDDANNELSEN

Elektrikeruddannelsen er en moderne teknisk erhvervsuddannelse, hvor du både bruger hænderne og hovedet. Uddannelsen varer 4 – 4½ år, og du får løn under hele din uddannelse. Dygtige elektrikere er eftertragtede både i Danmark og i udlandet. Når du er udlært, kan du se frem til gode jobmuligheder og høj løn. Du bliver en del af en teknisk branche, hvor hver dag byder på nye udfordringer, og hvor mulighederne for efter- og videreuddannelse er utallige.

VVS-ENERGIUDDANNELSEN

Vvs-energiuddannelsen er en spændende teknisk erhvervsuddannelse med masser af jobmuligheder. Uddannelsen varer typisk 4 år, afhængigt af hvilket speciale du vælger. Uddannelsen veksler mellem teoretisk undervisning på en erhvervsskole og praktik i en virksomhed. Som vvs-energilærling får du løn under hele uddannelsen.  Du er med til at gøre vores bygninger og installationer moderne og intelligente med den nyeste teknologi og design. Du kan blandt andet komme til at beregne, designe og installere alt lige fra spændende blikfacader og kunstneriske kobberspir til de mest moderne badeværelser og avancerede klima og ventilationsløsninger. Alt sammen med de mest energieffektive løsninger, der sørger for, at vi alle sparer på energien. Med en vvs-energiuddannelse bliver du en af fremtidens klimahelte.

Læs mere om de forskellige lærlingeuddannelser og mulighederne for efteruddannelse