installationsbranchen | Grøn omstilling
162
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-162,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Grøn omstilling

Vi gør den grønne omstilling til virkelighed

 

Installationsbranchen sætter gang i den grønne omstilling. Gennem rådgivning, installation og vedligeholdelse af energiforbedrende løsninger, løfter vi Danmark hen mod et grønnere og fossiltfrit energiforbrug.

 

Der er et enormt potentiale i energioptimering af bygninger og boliger, som i dag står for op mod 40 procent af det samlede danske energiforbrug. Hver tredje bolig har energimærket ”E” eller dårligere, mens mere end 1,2 millioner private og offentlige bygninger er fra før 1980. Hovedparten af de bygninger findes også i 2050, hvor Danmark skal være fossiltfrit. Så der er nok at tage fat på for de danske el- og vvs-virksomheder.

­­

Installationsbranchen står for alt fra udskiftning til vandbesparende armaturer og installation af LED-belysning til ultrakompleks implementering af intelligente, energioptimerende styresystemer i vores allerstørste bygninger.

 

Det er også os, der sørger for, at den grønne energi tager over i takt med, at Danmark udfaser de fossile brændsler. Og installationsbranchen er i en rivende udvikling. Vi opsætter varmepumper, solceller og solvarmeanlæg over hele landet, og vi vil sørge for, at der i fremtiden skyder nye ladestationer til elcykler og elbiler op overalt.

 

Det kræver dygtige el- og vvs-installatører med viden om de nyeste teknologier – både når det gælder om at rådgive, montere og installere de grønne alternativer. Og dygtige installatører er der heldigvis mange af i Danmark. På den måde kan vi som branche i endnu højere grad sikre, at der installeres både grønne og gennemtænkte tekniske løsninger i Danmark.