installationsbranchen | Intelligente installationer
17856
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17856,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Intelligente installationer

Intelligente installationer kræver kloge løsninger

 

Installationsvirksomhederne samler trådene og skaber forbindelser i mere eller mindre komplekse systemer – fra faldstammer til faldsensorer. Sidstnævnte hører med under begrebet velfærdsteknologi, som er med til at styrke borgernes tryghed, sikkerhed og mobilitet. Vi sætter en ære i at styrke velfærden for ældre og borgere med fysiske eller psykiske udfordringer.

 

En faldsensor registrerer, om en person er faldet. Det registreres ved hjælp af en sensor, der er indbygget i gulvet for eksempel på plejehjemmet. En vagtcentral kontaktes med det samme, og personen, der er faldet, har mulighed for at kommunikere med vagthavende, indtil hjælpen når frem. Det giver tryghed for den ældre, personalet og de pårørende og er med til at forbedre livskvaliteten for mange ældre og gangbesværede borgere.

 

Intelligente installationer bliver hele tiden klogere. Det gælder for eksempel køleskabet, som ved, hvornår din mælk er for gammel og sender dig en besked, når der skal indkøbes en ny. Eller din lås, der registrerer, hvornår sidste familiemedlem forlader hjemmet, hvorefter dørene låses, lyset bliver slukket og varmen skrues ned.

 

Både når det drejer sig om parcelhuse, boligselskaber og kontorbygninger, er der en stigende efterspørgsel på fleksibel og central styring af de forskellige intelligente systemer. I installationsbranchen har vi efterhånden mange års erfaring med den slags installationer. Større bygningers tekniske anlæg, der overvåger varme, ventilation og køling, bliver styret af et avanceret teknisk anlæg. Flere styringssystemer kan installeres og sammenkobles, så alle dele af bygningens infrastruktur kommunikerer og tænker sammen.

 

Intelligente installationer giver en bred vifte af fordele til gavn for hele samfundet:

 

  • Bedre energiudnyttelse og derfor lavere driftsudgifter
  • Bedre indeklima og dermed færre sygedage
  • Højere komfort for ansatte og beboere

 

Teknologien frigiver tid og hænder, der før blev brugt på manuelt arbejde. Det betyder blandt andet, at der bliver mere tid til det, der er virkelig vigtigt – kvalitetspleje af patienter og ældre medborgere og bedre drift af den enkelte virksomhed.