installationsbranchen | Sikring og tryghed
17858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17858,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Sikring og tryghed

Sikring og tryghed

 

Vi slukker branden før brandvæsnet

Vi installerer og servicerer højteknologiske sprinklersystemer i boliger og bygninger. Systemer, der betyder, at risikoen for at omkomme i en brand er meget lille. Et sprinkleranlæg kontrollerer eller slukker nemlig en brand i op til 98 procent af tilfældene, hvilket er bedre end nogen anden form for brandsikring. Og det er os i installationsbranchen, der både sætter sprinklersystemerne op og løbende sørger for, at de virker.

 

Alarm, adgangskontrol og overvågning

Det er også installationsbranchen, der står for at få de mange alarmer og overvågningsmuligheder, der findes på markedet og i de danske hjem, institutioner og virksomheder, til at virke optimalt. Hver gang en alarm holder en ubuden gæst væk fra hjemmet eller virksomheden, skaber det ikke kun tryghed, men gavner også samfundsøkonomien.

 

Tilregnelige installationer mod utilregneligt klima

Som klimaet har artet sig gennem de seneste år, har vi oplevet en stigende interesse for sikring og forebyggelse mod alle former for vandskader. Vores arbejde består blandt andet i rådgivning om og installation af vandalarmer, der for eksempel kan spore lækager og lukke for vandtilførslen. Vi installerer også højvandslukkere, der forhindrer kloakvandet i at løbe baglæns ind i vores bygninger, når det regner kraftigt, og kloakkerne ikke kan følge med.

 

Vi holder os løbende ajour med de nyeste teknologier og tendenser inden for klimasikring, så vi kan holde Danmark tørskoet og sikker. Også i fremtiden.

 

Vi skaber et lyst og trygt Danmark

En del af vores arbejde i installationsbranchen går med at sikre bygninger og byrum mod kriminalitet eller andre farlige situationer. Så vi arbejder også for at skabe tryghed – både i det nære og i samfundet som helhed.

 

Vi kan ikke forhindre folk i at køre uforsvarligt, men vi kan sørge for forsvarlige trafiksignalanlæg og optimal gadebelysning. Det skaber ikke bare en mere sikker og fremkommelig trafik, men reducerer også trafikkens CO2-udledning. Undersøgelser viser, at investeringer i forbedring af signalanlæg er en af de mest lønsomme investeringer, når det gælder reduktionen af CO2. (http://www.trafikdage.dk/td/papers/papers09/327_SteenMerlachLauritzen.pdf).