Teknik er klima | Elbiler og varmepumper
17856
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17856,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Elbiler og varmepumper

Elektrificering af de danske hjem

I analysen fremlægges syv separate teknologianalyser, som vurderer sandsynlige udviklingsforløb for udbredelsen af de forskellige teknologier i Danmark, når vi ser ind i en fremtid med stigende elektrificering af samfundet og den individuelle opvarmning.

Elektrificering forventes at være en af hjørnestenene i den grønne omstilling og en udvikling, der kan få stor indflydelse på installationsfagenes arbejdsopgaver.

Det danske energisystem står foran store forandringer.

 

 

Udviklingen i kraftværkskapacitet og det maksimale timeforbrug. Kilde: Analyseforudsætninger til Energinet 2018 (AF2018)

 

 

I 2050 skal Danmark være uafhængig af fossile brændsler, og det er regeringens målsætning, at den danske CO2-udledning skal være nedbragt med 70 procent i forhold til 1990-niveau allerede i 2030. Det er en meget ambitiøs målsætning, som TEKNIQ Arbejdsgiverne bakker op om.

 

Elektrificeringsrapporten:

Læs elektrificeringsrapporten her

Rapporten er udarbejdet af Ea Energianalyse for TEKNIQ Arbejdsgiverne.